All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 3 January 2012

Gjyste Vulaj, këngëtarja bombë e festave

Një nga këngëtaret e cila ka qenë më ë kërkuara gjatë festave të fundvitit padyshim që është Gjyste Vulaj. Ajo pasi ka kënduar në Gjermani në natën e ndërrimit të viteve dhe me 1 Janar, me 2 është dashur që të jetë në një restorant super të mbushur me adhurues në Malishevë të Kosovës.

E veshur si një babadimreshë super seksi e shoqëruar gjithmonë me bashkëshortin e saj, orkestruesin e njohur Sokol Vulaj, ajo ka kënduar pa u lodhur në këtë ambient që ishtë shumë familjar dhe tepër i ngrohtë. Por adhuruesit e Gjystes kishin ardhur nga skajet e Kosovës, kishte nga Prizreni, Prishtina, Peja, Shqipëria, por dhe nga diaspora.

Në mesin e kësaj atmosferë që krijoi artistja, ishin të pranishëm dhe Stafi i Tv Zico, prezantuesja simpatike Edona Memini sic po e shihni në këtë foto me këngëtaren, dhe modeli i njohur Francesk Frokaj dhe prezantuesi i Top Kosova Radios. Malisheva atë natë dridhej nga atmosfera shumë e ngrohtë që krijonte këngëtraja atraktive Gjyste Vulaj./MAKSIM GJOKAJ/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gjyste Vulaj, singer bomb holidays

One of the singers who has been required during the Christmas and New Year is definitely Gjyste Vulaj. She once sang in Germany on the eve of New Year and January 1, with 2 was supposed to be a super restaurant packed with worshipers in Kosovo Malisheva.

Dressed as a sexy super babadimreshë always accompanied by her husband, known orkestruesin Vulaj Sokol, she has performed tirelessly in this environment that was very familiar and very warm. But fans had come from the ends Gjystes the formerly doing, had from Prizren, Pristina, Pec, Albania, but also from abroad.

Among the artist who created this atmosphere, and staff attended the ZICO TV, presenter Edona MeMini charming as you can see in this picture with the singer, and model known Francis Frrokaj Top Kosova and Radio presenter. Malisheva that night trembling very warm atmosphere to create attractive Gjyste këngëtraja Vulaj./ Maxim Gjokaj/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online